We danken u voor uw belangstelling voor onze website. De bescherming van uw privacy is heel belangrijk voor ons. Hieronder vindt u uitvoerige informatie over de omgang met uw gegevens.

 

Persoonsgegevens
Wanneer u onze website bezoekt, registreren we de naam van uw provider, de website waar u vandaan komt, de pagina's die u op opze website raadpleegt en de duur van uw bezoek. Die gegevens worden uitsluitend voor statistische doeleinden verzameld. De website maakt gebruik van cookies en van actieve onderdelen (bijv. JavaScript). Dat stelt ons in staat om onze website aan de behoeften van onze bezoekers aan te passen. U kunt uw browser instellen om cookies te weigeren of om de actieve bestanddelen niet uit te voeren. We wijzen er echter op dat dit bepaalde functies kan wijzigen.

In bepaalde situaties, bijv. wanneer u een catalogus aanvraagt, hebben we uw persoonsgegevens nodig om uw vraag te kunnen behandelen. Het staat u vrij om die formulieren in te vullen. Uw gegevens worden niet aan derden doorgegeven.

Bescherming van de persoonsgegevens
ANDREAS STIHL AG & Co. KG neemt technische en administratieve maatregelen om uw gegevens tegen ongewilde wijzigingen, verlies of niet-geoorloofde toegang en verspreiding te beschermen.

Aanpassing en informatie
Als uw persoonsgegevens veranderen of als we niet de juiste gegevens hebben, zijn we graag bereid om uw gegevens aan te passen. Als u dat wenst, bezorgen we u uw persoonsgegevens waarover we beschikken. Uw aanvraag met als referentie "Gegevensbescherming" stuurt u naar het volgende adres:

Nederland:
Andreas Stihl NV
Verlengde Poolseweg 16
NL-4818 CL Breda
T: +31(0)88/ 73 03 900
info@stihl.nl

België:
Andreas Stihl NV
Veurtstraat 117
B-2870 Puurs
T: +32(0)52/30 00 80
info@stihl.be

Gebruik van cookies
Om het bezoek aan onze website aantrekkelijk te maken en bepaalde functies mogelijk te maken, gebruiken wij op verschillende pagina´s zogenaamde cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden die op uw computer worden opgeslagen. Deze website maakt gebruikt van zowel functionele of technisch noodzakelijke cookies (waarvoor wij uw voorafgaande toestemming niet nodig hebben) als niet-functionele cookies (waar uw voorafgaande toestemming wél vereist is). U kunt ervoor opteren om het gebruik van functionele of technisch noodzakelijke cookies te weigeren. In dat geval zal de website nog steeds bezocht kunnen worden, maar zullen een aantal functies niet meer kunnen worden aangeboden.
Voor niet-functionele cookies hebben wij uw voorafgaande toestemming nodig, welke u ons kunt geven door op de overeenstemmende knop te drukken op de banner die u bij eerste bezoek aan onze website te zien krijgt. Meer informatie hierover vindt u terug onder de rubriek Cookie Policy .

Nieuwsbrief en bestelling van drukwerk
Als u de nieuwsbrief die op de website wordt aangeboden, wenst te ontvangen, hebben wij een e-mailadres van u nodig. U kunt zich op elk moment en zonder kosten uitschrijven op deze website om de nieuwsbrief niet langer te ontvangen. Als u drukwerk bestelt, hebben wij persoonlijke gegevens van u nodig om uw aanvraag correct te kunnen verwerken. Het staat u volledig vrij om deze formulieren in te vullen. Uw gegevens worden telkens slechts in de daarvoor vereiste mate gebruikt. Indien nodig worden uw gegevens eventueel binnen de STIHL groep doorgegeven.

Webanalyse met Google Analytics
Deze website gebruikt Google Analytics, een webanalysedienst van Google Inc. ("Google"). Google Analytics gebruikt zogenaamde "cookies", tekstbestanden die op uw computer worden opgeslagen en een analyse van uw gebruik van de website mogelijk maken. De informatie over uw gebruik van de website die door de cookie wordt verzameld, wordt meestal doorgegeven aan een Google-server in de V.S. en wordt daar opgeslagen.

In het geval van IP-anonimisering op deze website wordt uw IP-adres binnen de lidstaten van de Europese Unie en andere verdragslanden van de Europese Economische Ruimte echter eerst door Google ingekort. Alleen in uitzonderingsgevallen wordt het volledige IP-adres eerst naar een Google-server in de V.S. verzonden en daar vervolgens ingekort IP-anonimisering is geactiveerd op deze website. In opdracht van de beheerder van deze website zal Google deze informatie gebruiken om uw gebruik van de website te analyseren, rapporten over de websiteactiviteiten samen te stellen en andere met het gebruik van de website en van het internet samenhangende diensten te verschaffen ten behoeve van de websitebeheerder.
Het IP-adres dat in het kader van Google Analytics door uw browser wordt verzonden, wordt niet gecombineerd met andere gegevens van Google. U kunt het opslaan van cookies voorkomen door dit in te stellen in uw browser. Wij wijzen u er echter op, dat u in dat geval mogelijk niet alle functies van deze website volledig kunt gebruiken.

U kunt het verzenden van de door de cookies verzamelde en aan uw gebruik van de website gerelateerde gegevens (waaronder uw IP-adres) naar Google en de verwerking van deze gegevens door Google voorkomen, door via de volgende link de daar beschikbare plug-in voor uw browser te downloaden en te installeren:https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl

Overdracht van webanalysegegevens
De gegevens die zijn verzameld door Google Analytics, worden daarnaast ook door Andreas Stihl NV gebruikt voor de optimalisering en verbetering van deze website.
U kunt het gebruik van de door de cookies verzamelde en aan uw gebruik van de website gerelateerde gegevens, plus de verwerking van deze gegevens door Andreas Stihl NV voorkomen, door via de volgende link de daar beschikbare plug-in voor uw browser te downloaden en te installeren:https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl Daarmee wordt ook de webanalyse met Google Analytics door de beheerder van deze website automatisch beëindigd.

Doubleclick van Google
Doubleclick van Google is een service van Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Doubleclick by Google maakt gebruik van cookies om u relevante reclame voor te stellen. Daarbij wordt aan uw browser een pseudoniem identificatienummer (ID) toegekend, om na te gaan welke advertenties in uw browser werden ingevoegd en welke advertenties werden opgevraagd. De cookies bevatten geen persoonsgebonden informatie. Het gebruik van DoubleClick-cookies stelt Google en zijn partnerwebsites enkel in staat om advertenties in te schakelen op basis van vorige bezoeken aan onze of andere websites op internet. De informatie die wordt gegenereerd door cookies, wordt door Google voor analyse doorgestuurd naar een server in de USA en daar opgeslagen. Google geeft enkel gegevens door aan derden op grond van wettelijke voorschriften of in het kader van de contractuele gegevensverwerking. In geen geval zal Google uw gegevens samenvoegen met andere gegevens die door Google geregistreerd zijn.

Door gebruik te maken van onze websites verklaart u zich ermee akkoord dat gegevens over u worden ingezameld door Google, en stemt u in met de hierboven beschreven wijze waarop die gegevens worden verwerkt, en de vermelde doelstelling. U kunt de opslag van cookies verhinderen door uw browsersoftware overeenkomstig in te stellen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval mogelijk niet alle functies van onze websites volledig zult kunnen gebruiken. Meer informatie over gegevensbescherming bij DoubleClick vindt u hier: https://www.google.com/intl/nl/policies/.
U kunt bovendien de registratie van de gegevens die door cookies worden gegenereerd en betrekking hebben op uw gebruik van de webpagina's bij Google evenals de verwerking van die gegevens door Google verhinderen, door op https://support.google.com/adsense/answer/2839090?hl=nl, de browser plug-in die beschikbaar is onder advertentie-instellingen, extensie voor afmelding voor DoubleClick, te downloaden en te installeren.

Tag Manager van Google
Google Tag Manager is een service van Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google”) waarmee tags kunnen worden aangemaakt, bijgewerkt en beheerd.

Tags zijn kleine codefragmenten op onze website, die onder meer dienen om verkeer en bezoekersgedrag te meten, om de impact van online reclame en sociale kanalen te bepalen.

Als u onze website bezoekt, wordt de actuele tag-configuratie naar de browser van de gebruiker gestuurd. Die configuratie bevat dan instructies voor tags die geactiveerd moeten worden. Er worden geen persoonsgebonden gegevens geregistreerd. De tool zorgt er echter voor dat andere tags worden geactiveerd, die op hun beurt in bepaalde omstandigheden gegevens registreren. Meer informatie over de werking van Google Tag Manager vindt u hier:https://support.google.com/tagmanager/answer/2772432?hl=nl&topic=2574304&ctx=topic en in de handleiding:https://www.google.be/tagmanager/use-policy.html

Sociale media en sociale plug-ins
Wij bieden u ook via onze pagina´s op de sociale media (Facebook, LinkedIn, YouToube, Google+, Instagram) uitgebreide persoonlijke support. Als u via een van deze sociale media een vraag aan ons stelt, sturen wij deze vraag door naar de betreffende afdeling. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag, en worden niet aan derden doorgegeven.
Als u via de sociale media contact wilt opnemen met ons, moet u zich bij de betreffende dienst aanmelden. Hierbij worden uw persoonlijke gegevens eventueel verzameld, opgeslagen en gebruikt door de bedrijven achter de betreffende dienst. Wij hebben geen enkele invloed op de soort, de omvang en de verwerking van deze gegevens.

Op onze internetpagina´s vindt u aanvullende sociale plug-ins die u kunt gebruiken. Dit zijn onder meer:
Knop Delen van Facebook, Knop +1 van Google Plus en Twitter-knop. Deze knoppen worden aangeboden door de Amerikaanse bedrijven: Facebook Inc. (1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA) Google Inc., (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA) Twitter. Inc., (1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA)

Als u via onze internetpagina´s een website bezoekt, die een dergelijke plug-in bevat, maakt uw browser rechtstreeks verbinding met de server van het betreffende bedrijf. De inhoud van de plug-in wordt van hieruit rechtstreeks naar uw browser gestuurd en aan de website gekoppeld. Wij hebben geen enkele invloed op de omvang van de gegevens die door het betreffende bedrijf worden verzameld via deze plug-ins. Wij informeren u hierover naar ons beste weten.

Via de gekoppelde plug-ins kunnen de betrokken bedrijven de informatie verzamelen die u via de betreffende pagina van onze website hebt opgevraagd. Als u bij een van de hogergenoemde bedrijven bent aangemeld, kunnen zij uw bezoek koppelen aan uw account bij hen. Als u de plug-in gebruikt, kan de betreffende informatie van uw browser rechtstreeks worden doorgegeven aan het betrokken bedrijf, en daar worden opgeslagen. Als u geen account hebt bij de hogergenoemde bedrijven, is het toch mogelijk dat uw IP-adres door hen wordt opgevangen en opgeslagen.

Het is dus niet onmogelijk dat alle bezoekers van onze website aan de hand van hun IP-adres en de opgeroepen URL worden geïdentificeerd door de hogergenoemde bedrijven, ook als ze de plug-ins niet aanklikken en ook als ze geen gebruikersaccount hebben bij deze bedrijven. Uw bezoek aan onze internetpagina´s kan dus eventueel worden gevolgd door deze bedrijven.

Als u meer wilt weten over het doel en de omvang van deze gegevensverzameling en de verdere verwerking en het gebruik van uw gegevens door deze bedrijven, evenals uw rechten en instelmogelijkheden inzake de bescherming van uw privacy, raadpleegt u de informatie over gegevensbescherming van: Facebook:http://www.facebook.com/policy.php. Google:https://www.google.be/intl/nl/policies/privacy/ Twitter: https://twitter.com/privacy

Als u bent geregistreerd bij een van de hogergenoemde bedrijven en niet wilt dat zij via onze internetpagina´s gegevens over u verzamelen en koppelen aan de bij hen bekende gegevens, moet u zich bij hen afmelden voordat u onze pagina´s opent.

Gebruik van AddThis Plugins
Op onze website worden ook zogenaamde Social Plug-ins („Plug-ins“) van de Bookmarking-dienst AddThis gebruikt, die door AddThis LLC, Inc. 8000 Westpark Drive, Suite 625, McLean, VA 2210, USA („AddThis“) wordt beheerd. De plug-ins zijn meestal aangeduid met een AddThis-logo, bijvoorbeeld in de vorm van een wit plusteken op een oranjekleurige achtergrond. Een overzicht van de AddThis-plug-ins vindt u hier: https://www.addthis.com/get/.

Als u een pagina van onze website opvraagt die zo'n plug-in bevat, maakt uw browser meteen verbinding met de servers van AddThis. De inhoud van de plug-in wordt door AddThis rechtstreeks naar uw browser doorgestuurd en in de site geïntegreerd. Door de integratie ontvangt AddThis de informatie die uw browser op de overeenkomstige webpagina van onze website heeft opgevraagd en wordt er een cookie opgeslagen op uw eindapparaat voor de identificatie van uw browser. Deze informatie (inclusief uw IP-adres) wordt door uw browser rechtstreeks naar een server van AddThis in de USA doorgestuurd en daar opgeslagen. AddThis gebruikt de gegevens voor de aanmaak van anoniem gemaakte gebruikersprofielen die als basis dienen om de bezoekers van websites met AddThis-plug-ins gepersonaliseerde en relevante reclame te bezorgen.

Wij wijzen erop dat wij als aanbieder van een website geen kennis krijgen van de inhoud van de doorgegeven gegevens, noch van hun gebruik door AddThis. Doel en omvang van de gegevensinzameling en de verdere verwerking en het gebruik van de gegevens door AddThis vindt u in de toelichting over gegevensbescherming van AddThis:http://www.addthis.com/privacy/privacy-policy.

Als u in de toekomst protest wilt aantekenen tegen de gegevensinzameling door AddThis, dan kunt u een zogenaamd Opt-Out-cookie plaatsen, dat u via volgende link kunt downloaden: http://www.addthis.com/privacy/opt-out. U kunt ook volledig voorkomen dat er AddThis plug-ins met Add-Ons voor uw browser worden gedownload, bijv. met de script blocker „NoScript“ (http://noscript.net/).

Privacycommissie
Ieder land beschikt over een Privacycommissie die waakt over de bescherming van uw privacyrechten. Wij hebben aangifte gedaan met betrekking tot deze verwerking van persoonsgegevens bij de bevoegde Privacycommissie. U kunt ook steeds bij deze Privacycommissie terecht indien u vragen mocht hebben omtrent privacy.

Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer
Drukpersstraat 35
1000 Brussel
Tel: +32 (0)2 274 48 00
Fax: +32 (0)2 274 48 35
commission@privacycommission.be