Waarom vind ik mijn foto niet terug in de galerij?
Alle foto's die we ontvangen worden persoonlijk door ons beoordeeld en goedgekeurd voor publicatie. Gelieve nog even geduld te hebben. Zodra uw foto is goedgekeurd, ontvangt u een bericht van ons via e-mail.
Hoe lang duurt het voor mijn foto wordt goedgekeurd?
Alle foto's die we ontvangen worden op werkdagen persoonlijk door ons beoordeeld en goedgekeurd voor publicatie. Gelieve nog even geduld te hebben. Zodra uw foto is goedgekeurd, ontvangt u een bericht van ons via e-mail.
Ik heb nog geen bericht gekregen dat mijn foto is goedgekeurd. Hoe kan dat?
Aangezien de e-mails automatisch worden gegenereerd, is het mogelijk dat ze niet in uw inbox belanden maar als spam worden gemarkeerd. Controleer dus uw spam/ongewenst-map.
Mijn foto werd geweigerd. Waarom werd hij niet opgenomen in de galerij?
U kunt geen aanspraak doen gelden met betrekking tot de publicatie van een foto.

In het bijzonder zijn de volgende voorwaarden van toepassing: enkel foto's waarop de afgebeelde personen de apparaten gebruiken in overeenstemming met de gebruiksvoorwaarden en waarop alle gebruikers de aanbevolen beschermende kleding dragen worden aanvaard. Foto's met gereedschap van andere merken zijn niet toegestaan. Inzendingen met een racistische of seksistische inhoud, die een politieke boodschap uitdragen, die anderen bedreigen, beledigen of kwetsen of die geweld verheerlijken, foto's die schendingen van de wet, reclame, aanbiedingen van diensten of andere commerciële inhoud weergeven of foto' die het onveilige gebruik of een onjuist of gevaarlijk gebruik van apparaten tonen zullen niet worden gepubliceerd.

Ik wil mijn foto graag laten verwijderen uit de galerij. Wat moet ik doen?
Wij respecteren uw verzoek – zelfs als u geen reden opgeeft. Gelieve een e-mail met uw naam te sturen naar info@stihl.be. Gelieve het e-mailadres te gebruiken waarmee u de foto hebt ingezonden.